Priser

Terminsavgiften på Combat Academy inkluderar träningsavgift och medlemsavgift. Denna omfattar medlemskap i Riksidrottsförbundet, samt olika kampsportsförbund som är ett krav för att tävla. I det ingår även olycksfallsförsäkring som gäller till/från/under träning och tävling. Tränar du drop-in pass eller med klippkort är du inte medlem – och alltså inte heller försäkrad genom klubben.

Terminsavgiften skall vara betald innan du börjar träna men du kan självfallet göra en gratis provträning under ”Öppet Hus” veckorna i början av varje termin. Nya medlemmar måste lämna in en medlemsansökan som finns att hämta i receptionen, ihop med betalningen.

 

 

Vårterminen 2019 (7/1 – 31/5)

  • Terminskort (barn & ungdomsgrupper 7-14): 1 990 kr
  • Terminskort (vuxengrupper från 15 år): 2 490 kr
  • Klippkort: 1200 kr - 10 träningspass (medlemskap eller försäkring ingår ej). Åldersgräns 15+
  • Drop-in: 150 kr per träningspass (medlemskap eller försäkring ingår ej). Åldersgräns 15+.
  • Familjemax: 5900 kr/termin och familj, maximal avgift för en familj oavsett hur många ni är som tränar (om alla bor på samma adress).

 

Betalningen i Täby sker till PG: 194 194-7 för medlemmar över 25 år och PG: 645 89 11-2 för medlemmar under 25 år samt familjer (ange namn & personnummer på den tränande i meddelandefältet). Du kan även betala kontant eller med Swish i receptionen. Träningskortet hämtas i receptionen och ska visas upp vid varje träningspass ihop med närvaroregistrering.

Betalningen i Vaxholm sker kontant till din tränare på plats, eller till Plusgiro: 600 92 17-8 (ange namn och personnummer på den tränande i meddelandefältet).

OBS. Vid fakturering av företag tillkommer moms (6% för träningsavgift).

Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Popup Images .